Härlig morgon

precis vaknat nu, m väckte mig innan han åkte till jobbet för 10 minuter sedan. det är sjukt fint väder idag och jag har massvis att göra. nu ska jag duscha och sen dricka kaffe på balkongen. sen måste jag packa med mig allting som jag kommer behöva idag/i eftermiddag/ ikväll. slutar vid två och då ska jag direkt hem till mamma och fixa iordning både mig och huset, folket kommer vid 4-5 nångång. sen blir det grillning och öl med massa bra peeps.

fan va fint väder det är!

fet förlust

dagen har varit både bra och dålig. redoviskade ett arbete så nu har jag det ur världen, skönt som fan. sjukt varm har det varit och som tur va hade vi ingen fotolektion så jag drog mig hem till mamma vid 1 tiden. fixade med mitt nya rum där, sen cyklade jag in till stan och köpte ett cykellås för jag ska börja rulla till skolan. träffade också lollo och tog en kaffe i solen, fick bonnabränna och det sög. (den är typ borta nu så de suger inte längre)

sen åkte jag hem och fortfatte med rummet och efter ett tag kom m och hämtade mig. vi åkte till systemet och köpte massa öl och annat som vi ska ha i helgen. hem igen och käka. sen kom sara och vi + lillebror olle drog oss iväg mot örjans vall. efter mkt om och men satt vi äntligen på borta supporter- sidan, detta också sjukt nice. tills vi förlorade. med 3-0. det får bli skärpning nu djurgården. olle var i vilket fall som helst nöjd, detta var den första dif matchen i fotboll han sett. han var otroligt söt i sin dif tröjja :)

nu ska jag dra igång med pluggandet. imorgon ska man fira valborg och vi ska göra det i min trädgård. grill och mys!




det sörjs i denna ikväll

shit man

helt slut tjej.

sova några timmar,
skola,
plugga,
kanske fika,
plugga,
plugga,
plugga,
sova några timmar
skola,
plugga,
kanske fika,
plugga,
plugga,
plugga,
sova några tim..

osv.



skolan är förjävlig just nu. valborg kommer bli mys med grillning och bra folk.
helgen kommer bli asnajz. ska spenderas i lowwes stuga med underbara människor,
grillat, kubb, fotboll, utomhus jacuzzi, sjöbad, öl, musik, glädje.

nästa vecka tar man i med nya krafter igen. jag lever på ostbågar för tillfället. lite kaffe, kanske cola.
måste ha något för att orka hålla mig vaken.


fick min studentmössa igår
den va fin

det är 45 dagar kvar nu
   

    

Miiiiip

Sitter på multimedia lektion. Har tråkigt. Annika är inte här. Det är sol ute och jag sitter vid en dator.
Jag har cravings .

kaffe
sol
uteservering
parken
festival
sushi
pussar


jag saknar min mamma som kommer hem idag.

Ingen svarar på mina sms eller samtal, fy.

Sova sig lite

Det var jätte mysko när vi kom till stallet. Detvar någon som redan hade varit där och fixat allt! All mat var färdig, det var mockat fint i båda boxarna och båda hästarnas ben var lindade. Det är ju inte mamma, hon är fasiken i Holland. VEM KAN DET HA VARIT? Så sjukt märkligt ju! Ett litet troll kanske... Aja, allt var ju fixat och klart så vi tog ut både Gerry och Bosse så att de fick gå och beta lite gräs och så. Dom var söta och pepp båda två. Hästar är verkligen terapi, man mår bra i själen och dom luktar gott. Jag tror inte det finns någonting som luktar godare än halsen på en häst.

Well well. Jag mår mycket bättre nu iaf. Är trött och måste sova. jag vet inte om jag börjar kl 9 eller 1 imorgon, jävla jobbigt. Har försökt få tag på Annika hela dagen men den lilla grisen svarar ju inte på sin mobil. Dags för sängen nu, godnatt!

Tillfrisknande

Jag börjar bli frisk nu, så jävla skönt! Ingen feber och halsen är inte lika svullen och öm. Så det blir skola imorogn. Måste betala balen för det har jag inte gjort ännu. Provade klänningen igen inna, den börjar bli för stor runt magen, jag måste käka upp mig lite, har en månad på mig! hehe.

Idag har jag pluggat och kollat på Gossip Girl. Ska försöka ta tag i mitt fördjupningsarbete i religion b nu, det ska vara klart om en vecka och jag har inte börjat ännu. Sen sa jag till stallet vid 6 tiden, kunde inte igår för jag hade feber och mådde inge vidare så viktor och julia och hennes kille olower fick ta hästarna. Dom ringde säkert fem ggr i panik och fattade inte vad dom skulle göra. hur svårt ar det att fylla några hinkar med käk och några påsar med hö? Dom mockade inte ens så nu kommer jag ha en jävla massa skit att ta tag i när jag kommer dit. Tar med mig en stark karl och en söt jenni, blir nog jätte bra.

Vår tidning Popkorn har blivit nominerad till lilla journalistpriset!!! Hur ballt är inte det då! Jävla bra jobbat!!!! Mp06f för balla foton, mp06j för störtsköna artiklar och mp06g för ascool design! Den 14 maj drar vi upp till sthlm för att gå på prisutdelning och förhoppningsvis ta emot första priset!!!



Sjukdom

Jag har inte bloggat på många dagar, har haft för mycket att göra och har inte riktigt orkat.
Nu har jag iaf gått och blivit sjuk, halsfluss som vanligt, och det var inte vad jag hade räknat med just nu. Måste verkligen plugga som en idiot varje dag och det är tusen gånger jobbigare när man inte kan prata eller svälja eller äta eller dricka på grund av ont i halsen.. och sen feber och en jävla dunder förkylning på det är ju inte toppen direkt. Michael jobbar till halv fem sen ska jag ringa jenni och dra med henne till stallet, hon tycker det är mysigt och jag kommer inte klara av det själv så som jag mår för tillfället. M + J = perfekt stallhjälp! Michael sa igår att han ville följa med och ryckta hästarna igen för det tyckte han va kul. Så söt, hehe :)

Nu ska jag plugga historia och religion hela dagen, försöka friskna till också! Herrå!

Multimedia

Sitter nu på multimedia lektion. Det är så sjukt ansträngade för huvudet och ryggen att sitta vid en dator mellan 8 och 4 en hel dag, men en timmes rast. Håller på med ett bildspel i flash och det är trååååkigt. Vill hem och göra klat mitt historia arbete om kalla kriget så att jag får det ur värden men tiden bara sniglar sig fram och jag är trött och törstig. Ikväll ska jag kanske hem till Sara och plugga om jag orkar ta mig hela vägen dit, det ÄR faktiskt lång Saris. Annars hoppas jag att Lini kommer hem till mig och pluggar med mig. Känner att jag har börjat få ordning på det här med pluggandet nu, iaf under de senaste dagarna, känns skönt! Nu ska jag fortsätta terra Annika. Hon är nog lagom trött på mig vid det här laget. nu ska vi busa, herrå!

 
Vi HAR tråkigt, men vi är ganska snygga.

Skola

Fy va jag var trött i morse. Låg och drog mig länge och orkade inte göra mig iordning eller nånting. Tänkte att jag askulle använda de 20 minuterna jag hade på mig att käka frukost men M hade tagit med sig smör och pålägg till jobbet. Så det blev ingen frulle heller. om till skolan vid 8 och träffade Lollo en snabbis. Sitter på graf nu och ha gjort det sen dess. Jävla trist men detta är sista lektionen så det är ganska skönt ändå. Håller på att göra klart min portfolio, klar om en kvart kanske. Sen vill jag äta för jag dör av hunger snart! Annika är gullig, hon har hjälpt mig super mycket med den, jag fattar verkligen ingenting. Som tack sitter jag och nyper henne i armen :) I eftermiddag har jag 3 timmar multimedia och det kommer om möjligt suga ännu mer. Kommer antagligen ett helt ointressant inlägg då också!






Kvällsmys

Precis badat klart! Bedtime stories var ganska bra, som typ alla andra filmer med Adam Sandler. Småroliga och söta. Nu är jag skrynklig som ett russin om händerna och har precis lagt mig i sängen. M åkte iväg och köpte ostbågar och sprite nyss och nu ska vi svulla och kolla på Little Britain, sen är det läggdags!




Skööööönaste!

Bada is the shit

M kom hem för en stund sen och lagade mat till mig. Blev veg-hamburgare och gott. Käkade och kollade ett avsnitt av Little Britain, så sjukt kul. Nu ligger vi i badet med massa skum och ska kolla på Bedtime stories och dricka jumust samt öl, känns som man är värd det efter massa plugg och jobb!

Två miffon och ett badkar

Kul liv

Åkte hem från skolan vid halv 3. Ringde Carro för att kolla hur det hade gått med körkortet, hon hade uppkörning idag, men hon svarade inte. Sen ringde hon upp mig och skrek "JAG HAR KÖRKORT!!!!". Haha så hon kom och hämtade mig och körde mig hem, det var kul att träffa henne eftersom vi inte ses så ofta längre. Det får man ta och ändra på nu! Nu har jag iaf legat med datorn i sängen och pluggat i x antal timmar, är snart klar med mitt arbete om kalla kriget och det känns så jävla skönt att jag har börjat ta tag i den här gamla historiakursen som har hängt över mig som ett regnmoln nu i mer än ett år. Nu har grannarna börjat skrika och jag är hungrig så jag tog en paus eftersom jag ändå inte kan koncentrera mig när dom vrålar. Jag vill at M kommer hem nu och lagar mat och pussar på mig :)


Grattis till körkorten snygging :)

Hejdå fritid, hej plugg!

Sitter på fotolektion nu och min klasskompis Malin sa precis att det bara är 56 dagar lvar till studenten, 56 DAGAR!!!! Det är heöt sjukt, jag förstår inte hur jag ska hinna med allting jag har kvar att göra. Det kommer nog bli så att man får glömma bort att sova och glömma bort sin fritid och alla nöjen. Nu är det fan sista rycket och jag ska kämpa så mycket jag kan och ännu mera. Hon sa också att det bara är 37 skoladagr kvar. Det kommer gå så snabbt och det känns som att tiden springer från mig. Jag skulle behöva stanna klockan och bara sätta mig ner och planera upp hur jag ska göra detta för att få allting klart. Blir nog inte nån utgång mer nu fram till balen. Super tråkigt eftersom Niki har avskedsfest imorgon för hon ska åka till Alanya i ett halvår menjag har helt enkelt inte tid. Ska inhandla kaffe, koffeintabletter och c-vitaminer. Då ska jag nog lyckas hålla mig vaken och fokuserad. Hejdå fritid, hej plugg.



Min kalender kommer nu framöver vara min bästa vän

God morgon!

Michael gick upp klocken halv 6 imorse för att jobba och jag kunde ligga och dra mig till 8, kändes bra att jag för en gångs skull inte behövde rusa upp tidigast och blir avis på att han fick ligga kvar i den varma sköna sängen. Nu är jag iaf uppe! Skolan börjar klockan 10 och jag ska möta Annika vid halv för att gå igenom lite redovisnings grejer. Idag lyder mitt schema enligt följande; skola, övningsköra och plugga. Får hoppas att det går lika bra som igår, för igår var jag duktig och koncentrerad och hann med en hel del :) Frukost nu sen Religion A!

Läggdags

Nu har jag varit duktig hela dagen och jag är så trött nu att jag typ ser dubbelt. M kom hem vid 9 och var super hungrig så jag var en en snäll flickvän och lagade varma mackor till honom. Dags för sängen, lång dag imorgon också. Herrå

Plugg forts.

Tog precis en paus efter att ha suttit i 4 timmar i sträck med historian. Käkade pasta och kollade ett avsnitt Gossip Girl :)
Nu ska jag göra klart min religion redovisning som ska redovisas imorgon. Jag vill att M ska komma hem nu, det är ensamt i lägenheten när han jobbar sent =/

Plugghelvete

Jag har inte haft tid eller ork att blogga på ett tag. Påsken och lovet har iaf varit jätte bra med mcyket fest och lite ansvarstagande. Men vafan, det var ju mitt sista lov! Nu är det bara plugg som gäller fram till studenten, tråkigt nog. Jag ligger hemma i min säng nu med min laptop och mina skolböcker, ganska mysigt men sjukt tråkigt att det ska vara så fint väder. Det hade varit lättare att koncentrera sig om det hade regnat och blåsigt, då hade man ju inte velat gå ut! När jag tänker efter nu så står det ingenting mer än plugg på schemat denna veckan. Ingen utgång, ingen fika, ingen filmkväll bara plugg plugg plugg!
Såh, nu tänker jag återvända till min uppsats om Kalla kriget! Herrå!

Öl, vänner och Caféet!

Sjukt trevlig kväll igår! Åkte hem till Lollo vid femtiden sen satt hon, jag, anna och lollos mamma och drack lite öl och pratade. M hämtade oss vid 9 och körde oss till lillatorg så vi satte oss på bulls uteservering. Det var ganska trist så vi gick vidare sen, in på B&B, bm, tre hjärtan och sen till caféet innan Lollo var nöjd. Stannade på Caféet resten av kvällen. Det var super trevligt och smockfullt.

Ikväll är det dags för Malins 20 års middag/ förfest. Jag är taggad som fan faktiskt. Ska bli mysigt med grillning och massa vänner. Sen ska vi in till stan och det blir väl uteserveringarna idag igen känns det som, det är så sjukt härligt att man faktiskt kan sitta ute nu utan att frysa ihjäl! Ska nog ta det ganska lugnt dock, ska ju ner till Torekov imorgon och då vill man ju inte vara jätte trött! Det ska bli skönt att komma ner dit, stänga av mobilen och bara ta det lugnt med familj och släkt.

Nu ska jag käka, M har lagat omelett. Herrå!

London news!

Vaknade för ungefär en timme sedan, utsövd och pigg! Blir inget med skolan idag för Elina kunde inte men vi bestämde att vi ska göra så mycket vi kan hemma idag istället sen ska hon komma hit imorgon. Ska försöka få tag på Annika också men det är ju inte det lättaste eftersom den lilla ankan har krökat bort sin mobil (igen). Lollo ringde mig för en stund sen, hon mailade på en skitfin lägenhet i Camden London igår och hade fått svar nu på morgonen! Hon berättade att han skrivit att den låg ett kvarter ifrån Koko som är ett av de coolsta uteställena jag någonsin varit på! Sen är det verkligen mitt i Camden också, hade varit skit coolt att bo där! Han ville hur som helst att vi skulle komma dit och kolla på den innan vi bestämde oss. Vi hade tänkt att försöka hitta några olika lägenheter till i sommar sen åka dit över några dagar och gå på olika visningar. Ska blir skitkul!

Nu ska jag käka och sen plugga som en dåre hade jag tänkt. Ska hem till Lollo sen och ta en öl i solen (om den tittar fram) sen ska vi in till Caféet! Man känner hur sommaren börjar närma sig! Jag och M skiter i att åka till Torekov idag,vi åker på lördag som planerat men vi stannar nog till på måndag istället :)

Innan när jag toppsade öronen gick toppsen av inne i örat. Jag blev rädd att den skulle sitta där föralltid men M lyckades pilla ut den



Jag och snygg-Lollo!

God natt

Nu har jagat och dåsat i Michaels knä i en timme ungefär så jag tror det är dags för sängen nu. Imorgon ska jag trägga annika och Elina i skolan och vi ska plugga. Sen (om jag inte ska till Torekov) ska jag hem till Lollo och ta en öl och snacka skit. Senare blir det quizz på B&B och antagligen Caféet och Bulls! Trevligt!

Skiter i vad du säger Jenni, jag tycker Twilight är bra!

G'natt!

Myskväll!

Vi bestämde oss för filmkväll så M åkte iväg för att köpa chips och dipp. Gott! Tror vi ska kolla på Twilight och kanske den sista Beckfilmen. Har lite smått beslutsångest hur jag ska göra imorgon. Familjen och släkten är nere i Torekov nu under påsken och jag tycker att det jade varit super mysigt att åka ner redan imorgon och stanna till på fredag (kan ju inte missa Malins 20 års fest!) men saken är att jag verkligen måste träffa Elina och Annika för att plugga både imorgon och på fredag. Så jag antar att jag får stanna hemma istället. Ska ändå ner på lördag för att fira min lillasyster Julias födelsedag men det hade varit skönt att vara där lite längre än en natt. Aja whatever, jag har en Robert Pattinson som väntar, herrå!





Tråkigt

Usch vad jag har tråkigt. M åkte iväg för flera timmar sen och under tiden har jag pluggat och kollat på tv. Nu börjar det krypa i kroppen på mig och jag vill ha något roligare att göra! Meeen jag får väl sätta mig med skolböckerna igen, YEY KUL PÅSKLOV!

God morgon!

Vaknade för en stund sen! Det blev så att jag drog till Maasing igår! Alla utom Amelie dissade så M körde och hämtade henne så satt vi här och lyssnade på musik och drack lite öl. Sen åkte vi hem till Maasing. Där var det ganska lugnt och så men det var trevligt ändå. Alltid kul att träffa gamla vänner :)
Skulle ju egentligen till skolan idag och plugga men när jag vaknade hade jag fått ett sms av Elina som sa att hon precis vaknat och att det kanske inte var någon idé att åka till skolan och om vi kanske kunde göra klart det vi skulle hemma istället. Det tyckte jag lät bra! Nu ska jag laga lunch till min söta pojkvän som ligger och gnäller här brevid mig i sängen. Han har tydligen träningsvärk, TUFF LUCK!

Hemma eller inte hemma?

Har precis kollat på film med Michael. Vi håller på att ta oss igenom alla Beckfilmerna och vi såg just den näst sista! Nu är ju då frågan om man ska stanna hemma och kolla på den allra sista eller om man ska pallra sig iväg till Maasing för lite chill och någon öl. Jag vet inte alls vad jag vill.

Mat!

Nu har jag precis käkat, fan va gott det var. Jag bara åt och åt, Michael kollade på mig med orolig blick och frågade "när tar det egentligen stopp?". Jag har varit glad hela dagen och när min homeboy Ola sa att han kommer hem i helgen blev jag ännu gladare! Ska bli sjukt roligt att träffa honom eftersom han bor i Oslo så vi ses inte så ofta längre. Ännu bättre är ju att han också ör bjuden hem till Malin på hennes middag/fest på fredag! Tror att det kommer bli jätte trevligt, mycket olika människor och folk från olika umgängeskretsar brukar vara det bästa för en lyckad fest. Tycker bara synd om Malin och Jim som ska laga mat till typ 20 pers, fan va tungt!
Nu ska jag och Michael kolla på film och mysa, båda två är helt galet trötta efter all mat!



fina M gjorde så fint!

Plugg, påskmiddag och party!

Nu är jag hemm från skolan. Pluggandet gick segt i början men sen kom vi igång ganska bra, skönt att få saker man missat klara! Michael håller på att laga påskmiddag till oss för att kompensera sitt dåliga morgon humör han hade imorse, hehe :) Övningskörningen med mamma fick bli uppskuten till senare ikväll eller till imorogn, ganska skönt för jag är trött.

Här kommer två filmer och lite bilder från igår! Har inga bilder från bowlingen men om jag får det lägger jag in dom! Nu ska jag käka!




http://www.youtube.com/watch?v=GVxM_F3Bby0
http://www.youtube.com/watch?v=14eTjlXQWKc


Mattias i sin extremt snygga strumpa


Korv med bröd är ett måste på barnkalas


..fiskdamm också!


Malin fiskade upp olika uppdrag hon skulle utföra under kvällens gång


Födelsedagsbarnet fick in 10 maränger i munnen..samtidigt.


I bussen på väg till stan!


ett av uppdragen var att få 3 okända personer att sjunga för henne..


ett annat var att hålla ett tal i megafon. om att hon tappat bort sina två barn.
medans hön köpte hash i torggaraget. ^_^


på Asian bjöds det på corona!

Plugg

Nu ska jag snart ta bussen till skolan för att plugga (trots påsklov). Ska träffa Annika och Elina där så det kommer inte bara bli tråkigt :) Efter pluggat ska jag träffa mamma för övningskörning hoppas jag, det känns som att jag måste komma igång med mitt körkort nu! Vill ju gärna ha det innan jag flyttar till London!

Bilder och filmer från igår lägger jag upp om en timme ungefär!

Malin 20 år!

Jag har inte varit helt ärlig i bloggen. Jag erkänner allt nu.
Min bästa kompis Malin fyllde 20 år idag och jag och mina kompisar har planerat ett fint överaskande till henne.
Malin trodde att hon och jag skulle till Gaston's och käka ikväll för att fira henne och sådär. Men så var icke fallet. Istället kom ett gäng galna idioter (våra polare) och kidnappade henne med skåpbil, vattenpistoler och en jävla massa alkohol. Efter kidnappningen åkte vi hem till Mattias och hade barnkalas för den nyblivna 20-åringen. Korv med bröd, fiskdamm och glass! Malin fiskade upp diverse utstyrsel och uppdag. Senare tog vi bussen till stan. Uppdagen slutfördes med gott resultat (bl. a skulle Malin reklamera sin halväten hamburgare från Donken, för att det låg en bild på Göran Persson i den) och sen gick vi ned till B&B för bowling! Kvällen avslutades ganska tidigt men vi hade ändå sjukt trevligt! Bilder kommer imorgon!

Före förkrök

Jag och Jenni har suttit och druckit öl och sminkat oss. Kul att träffas och så efter lång tid :) Nu ska vi ta bussen, jag ska hem till Lollo och Jenni ska träffa Arber och sen vidare på födelsedagsfest. Ha en trevlig lördag, det ska jag ha!


Jag och snygg-Jenni <33

Tut, tuuuuuut!

Nu är jag hemma igen. Körningen gick över lag bra! I början satt jag och mamma och var arga på varandra som vanligt men efter en stund gick det mycket bättre, jag började koncentrera mig och hon släppte handbromsen. Det är skittråkigt att vara ensam hemma i lägenheten när det e så fint väder ute. Michael är i parken och dricker bärs med sina polare och jag ska vara hemma hos Lollo vid 7 så får försöka tajma med en buss som går vid halv. Hon har bjudit in oss tjejer på middag och förfest hos henne ikväll och jag ringde nyss hem till henne för att kolla om jag skulle ta med nåt, samtalet löd såhär:

(Lollos mamma) Nettan: Ah det är Nettan.
Jag: Hej det är Denise!
Nettan: Hejsan!
Jag: Är Lollo hemma eller?
Nettan: Nää du hon jobbar. Hon är nog hemma vid fem. Eller ja, hon slutar fem så hon är hemma vid halv sex kanske..
Jag: Va? Men.. jobbar hon till fem? Hon ska jag ha middag klockan 7! Hur hinner hon det?
Nettan: Ja det var det hon hade tänkt.. Eh, jag står och tar hand om det nu...
Jag: Haha!
Nettan: Jag vet, hehe. Kommer du ikväll?
Jag: Ja!
Nettan: Bra, då ses vi!
Jag: Ja det gör vi, heej!
Nettan: Hej då!


Såh, Lollis, det är alltså Nettan man ska tacka för käket då? Maaaha.
Jag har tråkigt. Tror att jag åker till lilla fröken Rode lite tidigare, eller så stannar jag hemma och lyssnar på ABBA :)

Godmorgon!

Jag blir så glad av att vakna brevis en söt kille och till klarblå himmel och fågelsång! M har precis gjort frukost på sängen till oss :) Om några timmar ska jag iväg till stan och luncha med mamma, ska bli mysigt. Sen ska vi övningsköra.. så för att minka olycksrisken; håll er inne! Ikväll ska jag och tjejerna käka middag hos Lollo sen blir det utgång! Girls night out! :)

Stadsdagar

Har inte uppdaterat på ett tag, har faktiskt knappt varit hemma alls! Igår mådde jag jätte dåkigt på morgonen men det gick över fram mot eftermiddagen. Ville hitta på något i solen och det slutade med att jag mötte upp Amelie, Isak och Basse i stan. Vi gick och satte oss på ida's för en öl i solen och efter en stund kom Lollo och gänget. Efter stekande, ätande och några öl till åkte jag och Lollo hem till Mangan för att kolla efter lägenheter i London, vi lade även upp en egen annons!
Vid åtta mötte jag och Lollo upp Basse, Johan och Jeppe på B&B för att lira biljard sen göra quizzen. Biljarden gick bra och quissen gick skit! När de slutade där gick vi vidare till Bulls där jag träffade Isak och Amelie igen!
Hade en otroligt trevlig dag/kväll! Man var ju ganska trött efter att ha flängt runt på stan så många timmar så jag måste säga att det var otroligt skönt att krypa ner i sängen brevid en varm söt kille när jag väl kom hem!

Idag har jag träffat mamma. Vi var i stallet först sen åkte vi hem och satt på vår soliga trappa och läste tidningar, myspys.
Michael kom vid fem och vi bestämde oss för att åka in till stan och sätta oss på en uteservering men allt var proppfullt, fanns inte bord någonstans. Vi ändrade planen till att gå till systemet och köpa lite öl sen till Takenaka för lite take away sushi men det var 45 minuters väntelista där så det sket sig också. Slutade med att vi köpte McDonald's, gick och satte oss i parken för att käka sen blev det för kallt så vi åkte hem. Det var mysigt iaf, man känner sommar vibbarna i stan nu :)
Nu ska vi snart lägga os i badet och kolla på film och ha en mysig kväll! Imorgon blir det utgång med tjejerna!


Jag och m i somras, så brun och snygg han var ;D

Vår!

Nu är jag hemma igen! Provet gick nog bra, det kändes så iaf. Efter provet gick jag in till stan och provade jeans hittade dock ingenting. Sen mötte jag upp Elina och vi gick till MQ för att leta efter studentklänningar. Elina hittade en skitsnygg vit fodralklänning som jag tycker hon ska köpa, själv hittade jag massvis med söta klänningar men jag tyckte att allting satt konstigt. Om det passa över brösten är det för stort för resten av kroppen och så tvärtom, inte alltid kul med dessa kurvor. Sen kände vi oss varma och trött så vi gick till Espresso house och käkade lunch och tog en kaffe i solen, det var mycket trevligt tills jag gav oss båda ångest över att vi satt där och slappade istället för att va hemma och plugga. Så nu sitter jag hemma i en ensam lägenhet och ska bänka mig med skolböckerna. Jag börjar ångra mig nu, det var mycket trevligare i stan. Kanske är dumt att försöka sig på pluggandet när det är soligt och skönt ute? Kunde jag ju tänkt på innan..



Fick en fin sjal avv mamma igår, den är köpt i Algeriet..(tror jag det var)

God morgon!

Vaknade kvart över 6 imorse och jag var PIGG! Nu har jag precis duschat och sminkat mig, känns skönt att vara typ klar när klockan är 7! Michael gjorde en supergod frukost när jag stod i duschen som jag ska avnjuta nu! Ska träffa elina kvart över 8 utanför lokalen där vi ska skriva prov! Önska mig lycka till, jag är taggad!!!



Frukost!

RSS 2.0