konstantine

idag är en sån dag man behöver oftare och jag har inte kännt mig så lugn och avslappnad och bra på länge. var i skolan i morse, skrev två prov. sista proven någonsin. åkte tillbaka hem till jason och skrev ett arbete, tog några timmar, va ganska tråkigt men det var okej ändå för jag låg i hans säng och lyssnade på musik och kände mig nöjd med mig själv för att jag verkligen gick till skolan som jag skulle och för att historiaprovet gick as bra. är hemma nu, ska duscha, tvätta, kanske packa lite. middag med familjen, bara fem dagar kvar nu. det känns som att det nyss var elva dagar kvar, det går fort och jag hinner inte med riktigt. men i fem dagar till kanske jag kan få vara såhär nöjd, kan det få kännas såhär bra? fem dagar går så fort but we just have to make the most of it.


you spin around me like a dream
we played out on this movie screen
and i said
did you know i missed you
i miss you



oh sam

we have a marathon of your choice
anything you want
movies, tv, magazines,
music, sex
or something
in between

matte my man


konversation på msn:

matte: vad hette den balla gruppen igår?
matte: va det filifjonka och janne?
jag: eh, philemon arthur and the dung


haha aoooo


fortsättning på konversation:

matte: ja men det sket sig sen ändå
jag: jaha men vad var det för brud då?
matte: nån tjej bara, jag smet upp och skulle smöra in mig lite genom att blanda en dooleys med mjölk drink, kom ner med den och får svaret "jag är laktosintollerant".


HAHA

you're so cool, you're so cool, you're so cool. repeating themselves like a broken record.

vaknade nyss och idag mår jag bra, asnice. ska plugga hela dagen, ikväll ska jag hem till matte. kollade på true romance igår, kan nog aldrig tröttna på den. alabama är så fin och clarance är så cool. känner kärlek enda ut i fingerspetsarna.


I had to come all the way from the highway and the byways of Tallahassee, Florida to motorcity, Detroit to find my true love. If you gave me a million years to ponder, I would never have guessed that true romance and Detroit would ever go together. And til this day, the events that fallowed all still seems like a distant dream. But the dream was real and was to change our lives forever. I kept asking Clarance why our world seemed to be collapsing and things seemed to be getting so shitty. And he'd say "that's the way it goes, but don't forget, it goes the other way too". That's the way romance is. Usually that's the way it goes, but every once in awhile, it goes the other way too.

sick and tired

fy fan säger jag bara. har varit jobbiga 24 timmar alltså. vaknade mitt i natten hos jason igår och mådde skitdåligt. tog med en kudde och gick och la mig på hans badrumsgolv i typ en timme. gillar badrumsgolv n'r man mår kasst, de är alltid svalt och så, tyst med. efter en timmes kallsvettning och illamående gick jag och la mig i sängen igen. men bara för ett tag sen var det samma sak igen. tillbringade mesta delen av natten på golvet. la mig nog vid 7 igen och då sov jag till två tror jag. har mått skit hela dagen men har haft massor att göra och fixa så har inte kunnat vila. började må bra vid 10 igen typ, känns ganska bra nu. vill vara frisk till imorgon, min sista helg hemma nu ju.

ligger jusy nu i soffan, mitt rum är utlånat till en belgisk hästtränare så får sova här i natt.
men det e okej, jag har prison break och har precis gjort lite varm mjölk med honung i, då sover man gott.


to where tomorrow is today :*

inlägg till jenni: askass bild men du kan ju se och sen föreställa dig typ. godkänt?






sell your hair mommy said

blev färdig med pluggandet. fick tråkigt och kollade mig i spegeln i ungefär en kvart. tyckte att nu får det fan hända något. så jag klippte av mig håret. eller ah, klippte upp det som fan och trollade tillbaka min snedlugg. känns skönt nu efteråt. men nu blir det no more curls, får bli plattång varje dag. åh palla.

ska hem till min kille nu, har saknat trollungen lite.

ten days to go

vaknade sent idag, jag har vänt på dygnet tror jag. lollo kom hit en stund, vi drack te och pratade om london. hon tof sitt körkort igår, har varit helt galet nervös och hispig så credz till henne! just nu sitter jag och pluggar historia och käkar ben & jerry's. historan suger, glassen är god. jason har äntligen blivit frisk så jag är glad tjej idag. behövde nog bara sova ut och sluta gnälla och pmsa typ. någon som har lust att designa om min blogg? jag orkar verkligen inte. nathaaaaa? (a)

tillbaka till historiaskiten nu. skriver ett arbete om nationalismem på 1800-talet. behöver mer glass.


i hope you dont mind that i put down in words
how wonderful life is when you're in the world

oh, it's what you do to me

blev inte så mycket londonfix som jag hoppats på. fick en klump i magen och det kändes bara skit att hålla på med det där just nu. jenni kom hit och vi gick ner till nissan och satt på en bänk i en timme och pratade om saker. var skönt, jenni är smart och säger bra saker som är sanna och ärliga och hon säger det inte för att jag vill höra det utan för att hon vet att det är sant och hon vet hur jag känner mig och vi funkar likadant. då är det tröst på riktigt. fina tjej.
gick hem efter en stund och la mig i min säng, det var skönt att ligga där i mörkret och lyssna på musik. en stund iaf, sen blev det bara jobbigt. tagit en några timmars lång nattpromenad med mattias. att nattvandra runt i furet i slutet av augusti gör mig lugn och så, det luktar något speciellt, typ löv, fuktig astfalt och äpplen. klumpen är typ borta nu, tack.


oh, it's what you do to me

eleven days to go

hade en bra kväll igår. satt med syster och hennes pojkvän på campino och pratade i timmar. diskuterade religion, idioter och london, det är kul att hon blivit så stor. lillasyster är inte så liten och snart är hon vuxen och så, känns mindre jobbigt än vad jag trodde det skulle kännas. hon är cool, blir nog häftig att hänga med sen. duktig är hon också. glodde även på moulin rouge, shit vad jag grinade. den jävla filmen får mig att stortjuta varenda gång. moulin rouge och titanic. kärleksfilmer + pms = röda svullna gråtiga ögon hela dagen. tacka fan för solbrillor.

                      
lilla syster


idag har jag pluggat en stund, fixat lite provgrejjer och så. fikade med sara och elina i stan. matte och kim kom förbi senare. kommer bli trist att åka så snart efter att matte kommit hem, har knappt träffats alls i sommar eftersom jag varit i torekov och han jobbat i småland. han kom tillbaka igår och jag drar om typ 10 dagar. han fick min megafon idag, överlycklig kille.

håller på att fixa massa londonfix nu, mycket som ska göras. mamma hjälper mig, snäll är hon. mycket som måste göras, lite tid att göra det på typ. mycket man vill hinna med och så och massor av saker man egentligen borde prioritera. den kommande helgen är min sista helg hemma, mattes första helg hemma och ola kommer hit från oslo. känns som att det kommer bli ballt och så.

nu ska jag maila på lägenheter, tja!

and it's like this

haft en bra helg med mycket fest, mycket vänner, mycket vin, lite ångest, för lite mys etc. grodis har varit här i några dagar men tog tåget tillbaka till sthlm för några timmar sen. har fått en del fixat de senaste dagarna, londonresan kryper närmare med större steg för varje dag och det är bara 12 dagar kvar tills vi åker. känns bra men konstigt. har varit jobbigt att börja packa ihop saker och kläder och jag förstår att jag bör slänga allt som jag inte har användning för längre. att komma tillbaka hit efter ca ett år i london och ha kvar sitt rum med saker från när man var 14 kanske inte är en bra idé även om den känns trygg. fyllde 19 i lördags, kanske dags att växa upp och bli stor och göra sig av med minneslådor med små ting jag fått av människor som en gång i tiden (eller fortfarande) har haft en stor betydelse i mitt liv. vad ska jag med gamla lappar och brev till? varför ska jag ha tonvis med böcker jag aldrig kommer läsa igen eller skrivböcker och skolarbeten från mellanstadiet. slänga slänga slänga. dags att bli stor.

äter pizza hela tiden. på 5 dagar har jag varit utan pizza en dag, då åt jag på donken. kommer onekligen bli tjock. igår drack jag mer än 2 liter cola. TJOCK. vet du vad jag gör just nu då? äter pizza och häller i mig cola. är inte ens hungrig.

saknar min sjuka kille

vad vet du om gryningen förren du mött varje morgon med sömnlösa ögon?

blir inte skrivet så mycket här just nu. jag är i torekov och jobbar på veckorna, hemma i halmstad och myser på helgerna. slutar jobbet på torsdag, familjen åker hem idag så jag blir ensam kvar i några dagar. det känns sådär, det är stort och tomt här.

jag åker till london om mindre än 4 veckor. känns också sådär, det är mycket som ska klaras av innan, skolarbeten som måste bli klara, rum som måste städas ur, packning som ska packas, skolor som ska ansökas till. jag fyller 19 om 12 dagar, bara ett år kvar som tonnis. det blir födelsedags/avskedsfest den 22 augusti hemma hos mig. kommer nog bli bra och fint. 


det är väl vackert väder ovanför molnen
men regn där vi går
kom och lägg dig här i gräset
under mig
och blöt ner kläderna
kom och lägg dig på marken
under om du vill
kom hit och sätt ditt liv på spel
för min skull

vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära
för jag blir hellre ensam
än lycklig med någon annan


det är föresten bara bullshit att man aldrig ska ge sitt hjärta rakt ut, det kan man visst göra. det är bara fegt att låta bli. jag tror att om det väl går sönder så gör det så jävla mycket ondare om man inte har kvar känslan och vetskapen av att man gav alla känslor man hade i det från första början. 



RSS 2.0