summertime

hade asmys igår. åkte ut till grötvik och grillade och drack lite folköl. solen sken, havet var lika bra som alltid och alla var glada, hippie-denise var nöjd. legat på stranden hela dagen, är trött men pepp. ska snart in till parken, träffa de bästa och chilla. matte är hemma, gör mig glad. lyssnar på summertime med billie holiday, älskar den så mycket. min mor tänkte först döpa mig till billie efter denna magiska kvinna, det kan jag inte riktigt förlåta henne för att hon inte gjorde. billie med ie.
billie holiday sings only to me,
i can't give you anything but love
baby
that's the only thing i have plenty of
baby.
oh,billie
billie
billie,
i want to be in america with
you
and all that
music
oh it's what you do to me

haft en asbra helg. midsommar var bästa på länge, sjukt nice förfest hos sebbz sen vidare till padde där det var party hela natten. bra folk, lite mat, fin musik, en varm hand och en hammock gjorde min kväll. lördagen bjöd på massa mys, crocket och film. idag har jag varit iväg med jason, oliver, deras mammi och kusin på pay and play-banan i skummeslöv, jag var helt klart bäst.


det är fint just nu. att ligga i din säng och lyssna på musik om dig och mig. jag känner mig som 15 år och det känns bra i magen och jag är glad glad glad. det är som det är att vara 18 år gamal och att folk förväntar sig att man ska ta ansvar och bestämma saker om sig själv och vad man vill göra med sitt liv men det blir så jävla mycket lättare och bättre när man ändå känner sig som 15 eller kanske 14 och det känns som att om man bara får lyssna klart på wonderwall en gång till kommer det ordna sig och allt kommer bli bra. om det inte redan skulle bli tungt att lämna halmstad för london i höst kommer det blir 100 x jobbigare nu men det kommer lösa sig, jag lyssnar på wonderwall och känner det på mig. i magen känns det, i huvudet snurrar det mest. jag borde äta något. men det är svårt när det kittlar och sånt.

don't you worry about the distance
i'm right there if you get lonely
give this song another listen
close your eyes
listen to my voice, it's my disguise
i'm by your side
nu kommer j-boi hit, vi ska till bulls och ta en öl, catcha up och vara lika kära i varandra som i alltid är vid den här tiden på året. du jenni det var så fint i fredags när vi satt på trappan och vi pratade om min pappa och det började spöregna och vi blev fnissiga och jag blev så glad över att du har fattat allt och jag har inte sagt nåt men så är det alltid med dig. :*

waddup

klockan är 0849 och jag kom hem för en halvtimme sen. jag är trött och mina ögon kliar. det är kallt och mitt hår är blött av regn men det gör ingenting, det är okej. jag gillar att det regnar när det regnar såhär mycket. då behöver jag inte bli rastlös och känna mig tvungen att hitta på något. det är okej att ligga hemma i sängen med film och dator, kanske en puss.
nu ska jag kolla på how i met your mother, AWESOME

You know how it's hard for you to be friends with me because I'm so awesome

awesome

studenten var helt otrolig. hela helgen har varit så jävla bra och jag vill stanna i den en stund till.

jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. det känns om att jag har så mycket i mitt huvud och att det finns så många känslor att beskriva och så många ord men att allting ändå blir snurrigt och stökigt och att inga känslor eller ord blir bra ihop eller gör varandra rättvisa. så det blir mest bara ord om ingenting och kanske om allting ändå, fast på ett annat vis. jag är i allafall glad och jag har en bra feeling i magen och mitt huvud känns lätt och tomt men samtidigt fullt till bredden men inget av det spelar egentligen någon roll. för jag är glad, jag mår bra, jag är okej, du är okej, vi är okej och allt är okej och runt om oss känns världen som något overkliget och jag vill inte tänka på verkligeheten. bara stanna kvar här lite längre, en stund till i det overkliga och det som känns för bra och det är varmt under täcket och jag skrattar och ler och jag känner mig liten, så fruktansvärt liten. det är en bra känsla, en bra morgon en fin natt. och återigen en fin morgon.
återkommande fina morgondagar
och fina nätter.simply the best

har fixat inför studenten hela dagen. nu är jag lite full och sitter och hänger med annika, ola, mamma och viktor. vi har firat i förskott. ska upp om 4 timmar och ta studenten, jag är pepp. detta kommer bli helt sjukt.


erase and rewind

så ännu en meningslös dag känns det som. har varit uppe sen halv 9 imorse. känns ganska skönt men jag har inte gjort någonting av större värde iaf. fick städat i badrummet och hämtade lillebror på dagis and that's about it. blev ingen dekoration av studentsläp för min del, den här förkylningen vägrar ge med sig och jag vill bli frisk till på fredag och då är det inte så smart att vara ute i regn och kämpa runt med kvistar. mamma hade rätt.

nu sitter jag och tittar på regnet och lyssnar på sultans of swing fast den ger mig ångest och krampkänslor i magen.
jag gillar ju solot
du gillar ju solot.

jag skiter i det där nu egentligen.

fick sms av ola innan, han satt på bussen på väg hit från oslo.
med ett skadat ögonbryn och 12000 kronor fattigare.
känns bra att ha honom i stan, jag känner mig safe då liksom.


jag har stora förväntningar på den här sommaren föresten. det känns som det är min sista sommar på något sätt, iaf som barn. i övermorgon tar jag studenten, den 5 september flyttar jag till london och sen är jag vuxen. eller? när kommer jag hem igen? kommer jag hem igen? blir det new york efter ett år eller två? blir det new york över huvud taget?
det kanske blir asien i alla fall, som var planen för ett tag sen. jag kanske bosätter mig i thailand, i phuket, på 75 stangbar, med reggaegänget. kanske röka bort sitt liv, dricka bort sitt liv, festa bort sitt liv, dansa dansa dansa.

men det är inte min plan, min plan är london, teater, lights camera action. klackarna i taket. hålla huvudet högt och lyckas med allt allt allt.
bort
bort
bort
hemma bra, borta bäst


(ja jag är förvirrad för tillfället. studenten stökar till det i mitt huvud. helt plötsligt måste jag ha en plan och en framtid och en vision av hur mitt liv kommer att arta sig)


you know that i can use somebody
someone like you and all you
know and how you speak

suit up!

legat och hostat nu i två dagar, nedbäddad i sängen med nip/tuck, how i met your mother och diverse andra serier. jag har snytit upp snart 3 rullar papper och jag har hostat så mycket att jag har en träningsvärk i magen som heter duga. men, jag tror det börjar bli bättre. det MÅSTE bli bättre.

har så sjukt mycket att göra nu egentligen. hela huset ska städas fin fin fint. måste handla mat och mer alkohol. måste laga mat. måste fixa med partytält, bord, trädgård och mysfix. måste fixa björkris. imorgon ska klassen fixa släpet vi ska åka med på studenten. måste städa och fixa iordning mitt rum. måste bli FRISK. måste fixa naglar, hinna träffa ola-baby som kommer hem imorgon. allting ska vara klaaaart på torsdagkväll. mamma håller nog på att få ett nervsammanbrott, det verkar onekligen så.

ochjag sitter hemma och lyssnar på J-lo och britney och försöker att inte tänka för mycket på hur mycket det är som ska fixas. försöker att inte tänka för mycket på dig.. och lite mer på dig istället.


minus för: förkylning, stress, missnöjd mamma, dåligt med pengar  >.<

plus för: söt lillasyster, söt lillebror, ola kommer hem, kaniner, fin känsla i magen  :)

twilight

bra helg med bra peeps. jag är så dunder förkyld just nu, hostar sönder mig och kan inte sova fast jag är trött. blir nog inget campande imorgon för den här skiten vill jag bli av med till på fredag och studenten! börjar bli taggad till studentfesten nu, hoppas inte att det regnar för då är vi fucked. får inte plats så mycket folk inne i huset så trädgården är nödvändig.
ska försöka sova trots helvetes-hosta.I can't ever lose control with you.

the loyal

haft bra dagar sen balen.

klockan är 02.14 och det är onsdag natt.
varför sover inte jag?
är det för att jag sov till 12.30 idag, eller är det
för att hela kroppen gjort uppror mot alla känslor som finns och inte finns?
men om man känner känslor som inte finns, känner man dom inte då?
på något sätt tycker jag om känslan av att inte riktigt veta
vad jag faktiskt känner.

egentligen vill jag bara hålla en varm hand.
inte för hårt så att det gör ont
inte heller för löst så att det trygga med en varm hand inte känns tryggt längre
men sådär lagom hårt och lagom löst och lagom varmti wait for the day you will see you can't say no to me
and everything is gonna be ok

studentbal

vad är väl en bal på slottet?

den var faktiskt elt underbar. hade sjukt kul och nu ör jag så sliten att det nog inte går att vara mer sliten. tack alla för en otroligt lyckan eftermiddag/kväll/natt/morgon/förmiddag!
RSS 2.0