Skön kväll

Är hemma från mamma nu. Fick inte träffa henne så mycket för hon babblade i telfon med min moster i en timme ungefär men lillebror var lika söt som vanligt! Nu ska jag maila till min lärare och sen ska jag sätta mig och plugga en stund. Kanske att jag borde läsa igenom texterna till det nationella svenska provet imorgon. Jag är sjukt taggad nu faktiskt, hade gärna skrivit det nu när jag känner mig så peppad! Sen blev jag så glad när mamma sa att hon hade betalat räkningen på min studentmössa som kostar 800:- och att hon antagligen ska köpa träningskort på tk till mig. Jag får ju både studiebidrag och underhållsbidrag och jag ska egentligen klara mig på det, vilket jag alltid har gjort, men nu kommer det vara så sjukt mycket utgifter med balen och studenten och allt sånt så jag har känn lite panik över att få det att gå ihop. Då är det bra att man har världens bästa mamma som kan hjälpa när det krisar!

Jag och M var precis på Ica och handlade apelsiner och choklad som jag ska ha på skrivningen imorogn. Köpte veckorevyn också, alltid trevligt med lite skön läsning. M sitter just nu på golvet med sin trollerilåda (för barn) som han fick när han fyllde år förra månaden, han har bestämt sig för att lära sig trolla nu. Ganska söt är han ändå :)

M läser noga i sin trolleribok och efter en stund
lyckas han med det populära trolleritricket.......




..KANINEN I HATTEN!!


Hemma!

Fy vad jag är trött nu! Kom hem för ett tag sen och har stått och diskat nu en stund, fick ont i handlederna dock så Michael fick ta över. Mina leder är åt helvete (igen) för tillfället. Skoldagen har varit lång och seg men hanska bra iaf. Vi i klassen har suttit och pratat om balen och studenten och nu känner man verkligen att det inte är lång tid kvar, snart är man student!

Nu ska jag ta det lugnt en stund, ska ju ut och käka vid 6. Det blir pizza, är så sjukt sugen på det. Jag tror inte jag käkat det sen jag var i Thailand i vintras, det var länge sen! Sen ska jag hem och mysa med familjen, saknar dom. Känner att jag har lite pms och är sur och arg ena sekunden och lite trött och ledsen andra sekunden, då behöver man lillebror :)



Detta ska tydligen vara jag. Ritad av min kära pojkvän. -.-

Skolan

Sitter just nu i skolan och har skittråkigt. Trött är jag också, har varit uppe sen klockan halv 8 imorse. Jag sitter och redigerar bilder och det är så tråkigt att man spyr. Jag vill hem och sova i en timme men det kommer jag inte ha tid med. Ska ut och käka klockan 18.00 sen ska jag hem till mamma. Ska bli mysigt :) Vi ska kolla efter säng och lite möbler till mitt nya rum, ska nog börja flytta in i helgen! Efter mitt besök hos mamma ska jag hem till M och plugga inför morgondagen. Ska skriva nationellt prov i svenska mellan 08.30 - 12.30. 

Ola Arvidsson

Denise: haha jävla ola, varför kallar han dig micko?
Michael: jag vet inte, jag har fan aldrig blivit kallad micko innan
Denise: haha idiot
Michael: tänk om han bara skulle göra en helomvändning och typ.. eh bli psykolog eller nåt..
Denise: *as garvar*
Michael: fan va sjukt det skulle varit.....
Denise: *as garvar fortfarande*




Snyggt Ola, verkligen, snyggt...

Mätt tjej

Jag och Michael har precis käkat en super god middag. Jag gjorde guacamole-toast till förrätt och sen käkade vi grillad kyckling med ris och rotfrukter, mums. Nu är vi både mätta och matta! Nu ligger i soffan och kollar på About Schmidt, den är mysig. Har pausat så att jag kan uppdatera bloggen och M är ute i köket och gör fruktsallad, godaste efterrätten som finns :)
Jag är fortfarande jätte trött och kommer antagligen somna så fort jag lägger mig i sängen sen, men först måste man ju kolla på Ballar av stål kl 22.00 på femman! Sonneby for president!


guacamole-toast :)


kycklinglår med ris och grönsaker

God morgon!

Nu ska jag precis åka iväg till skolan. Har sovit dåligt hela natten, konstiga drömmar och så. Vaknade av att Michael vred sig och skrek, han drömde mardrömmar hela natten han med. Konstigt.
Nu ska jag ha religion B kl 09.30 sen i em har jag 3 timmar naturkunskap B, det är en lång dag med långa lektioner men på något vis går måndagen alltid väldigt fort. Kl 12.00 ska jag träffa tjejerna för lunch, som vanligt den första dagen i veckan. Nu måste jag gå, herrå!

 

Slappe-Söndag

Jag och Elina hade super mysigt igår. Det var såklart inte lika kul i stan (det är det ju aldrig) men det var ändå trevligt. Nu ligger jag i soffan och har precis kollat på Let's Dance finalen på repris. Jag visste ju vilket par som hade vunnit och jag bryr mig egentligen inte om det men när Magnus och Annikas namn skreks ut som det vinnande paret och jag såg hur glada de blev började jag stortjuta. Jag är verkligen jätte löjligt känslig, när folk blir glada och rörda börjar mina tårar också spruta. Haha. Det var ju inte första gången i det här programmet heller, jag har börjat grina varje gång jag har kollat på det.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Jag och Michael ska hem till hans pappa och käka "sunday roast", samma sak varje söndag; kyckling, potatis, yorkshire pudding, kokta rotfrukter och gravy. Det är bra att man får lära sig lite engelsk tradition :)


Min lilla Sadie sitter hos mig och kelar :)

Mys kväll

Nu har jag Elina suttit och drickit allt för mycket vin och vi har det super mysigt! Nu ska vi in till stan! PUSS!

Jag och världens sötaste tjej :)

Nyvaken

Jag somnade visst. M väckte mig precis med ett stort glas is och citron vatten. Han är väldigt söt och snäll idag och håller just nu på att laga en jätte fin middag till mig och Elina som kommer om en halvtimme typ. Skönt med en kille som vet när han betett sig illa och faktiskt visar att han ångrar sig genom att vara världens bästa kille ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig inför kvällen. Ska bli skönt att inte gå på värsta förfesten med massa folk och istället sitta och bli full me en av mina bästa tjejer, det är dom kvällarna som brukar vara de roligaste!

Mellan 20.00 och 21.00 ska vi släcka alla lampor för att tända ett hopp för miljön. Ska du?

En lösning, en flaska vin och en varm säng

Nu är jag hemma igen. Känns skönt att ha pratat med M och att det är bra igen. Innan vi körde hem åkte vi till systemet och köpte en flaska vin till mig. Elina kommer hit ikväll och vi ska dricka vin och mysa sen antagligen ut. M ska laga mat åt oss och sen lämna oss ifred, hehe :)

Jag köpte Arthur Metz, ett vin som M köpte någongång när vi skulle käka sushi för det ska tydligen passa bra till det, och enda sen dess har det varit mitt favoritvin. Inte bara till sushi utan till allt!. Det smakar som fläderblomssaft utan att vara för sött och sliskigt. Bra pris också! Nu ligger jag i sängen och ska vila så att jag är på G ikväll!



Arthur Metz, nr 5249 på Systemet, 74 kr.

Det måste få ett slut

Igår satt jag, Michael, Matte, Malin, Jim och Carro hemma hos Mattias och förfestade. Vi hade super trevligt och det var länge sen det var gamla gänget sådär. Sen drog vi in till Tre Hjärtan och det var faktiskt första gången jag var där. Det var kul och jag träffade Nicke (en av mina bästa och äldsta killkompisar) som jag inte träffat på sjukt länge! Sen började jag och M bråka, och kvällen slutade inte lika lyckligt. Han åkte hem till sig och jag åkte hem till min mamma och sov hos min lillasyster. Det var iofs ganska mysigt :)

Nu sitter jag hemma hos mamma med min lillebror, vi sitter vid soffbordet brevid varandra med varsin laptop och spelar datorspel :) Han är den största anledningen till att jag ska flytta hit igen, jag saknar honom hela tiden och mamma säger ofta att han är ledsen för att jag inte är hemma med honom. Saknar min syster också, men det är inte riktigt samma sak då hon snart är 16 och min lillebror bara 5, man vill ju inte gå miste om hans småår.
M kommer och hämtar mig här om en timme :)


Lillebror och jag <3

Multimedia

Sitter nu på min multimedia lektion. Jag och Annika sitter och är övertrötta/uttråkade. Ska göra ett jävla bildspel i flash och det är SÅ TRÅKIGT. Det blir iaf utgång ikväll, det är fint. Ska förfesta hos Mattias sen party på b&b :)

Jag och söta Anki-Pank


Graflektion

Dett är förbannat tråkigt. Jag låg och drog mig i sängen till 08.40 och egentligen börjar jag min lektion kl 08.10. Jag tycker att graf är skit tråkigt. Sitter här nu och gör allt som jag inte borde göra och inget som jag egentligen bör göra. Fredagar med 4 timmar graf och 3.5 timme multimedia är verkligen en pest.

Jag vaknade vid 5 tiden imorse av en mardröm. Jag drömde att min svensk-lärare Wanja mördade min pojkvän. Det var sjukt läskigt. Jag var helt förstörd när jag vaknade, flög upp ur sängen och började rota efter Michael, hittade honom ganska snabbt och han var fullt levande. Lättad tjej!

Auktion!

Mamma kom och hämtade mig och Malin på skolan och så åkte vi till auktionen. Det var roligt och jag och mamma köpte lite olika saker. Mest nöjd är vi med en jätte fin ring, den var verkligen super fin! Mamma blev så glad när hon hittade den, hon har letat efter en liknande i flera år!

Nu sitter jag hemma hos min mamma och det är så mysigt med familjekänslan. Malin är kvar och mammas kompis Jenni kom precis, det är precis som det ska vara! Nu ska vi snart käka och sen ska jag och mamma kolla igenom olika kurser jag har valt att gå i London, det ska bli spännande!


Malin är söt med sin öl.
(hon hatar mig för dubbelhake-bilden)


Skolan, solen och softa tjejer

Sitter nu i skolan, har haft 3 timmars håla som har spenderats med plugg, käk och mys i solen. Sitter nu med Elina och Annika i fotosalen och redigerar bilder. Det är tråkigt att sitta här framför datorn när det är så fint väder ute!
Min älsklings tjej Malin kommer hit om två timmar och sen kommer min mamma och hämtar oss. Vi ska gå på någon auktion i eftermiddag, mamma hade hittat någon briljantring hon ville buda på. Ska bli roligt! Eftersom jag nu ska flytta hem till min mamma igen ska kolla om jag kan hitta lite shyssta saker till mitt nya rum där. Min syster och jag har bytt, hon är 16 och det känns som att hon har mer användning för ett stort rum i källaren eftersom det är hon som måste smyga ut och in killar, inte jag. ;)


 
Elina, jag och Annika

Elina, jag och Annika

Ny blogg!

Har varken haft tid eller ork att blogga innan men på senare tid har jag känt ett behov av att få skriva av mig. Nu känns det helt plötsligt konstigt och man vet inte riktigt hur man ska börja. Känns nästan löjligt på något sätt. Äh jag vet inte. Idag har jag varit inne i stan med Elina. Vi tog en fika på Espresso House där jag stötte på en kompis jag inte sett på hundra år, sånt är alltid roligt. Det blev självklart en del fina köp också. Ny väska, nya skor och ett par nya jeans. Allt från H&M!

När jag kom hem hade Michael lagat super god mat och kladdkaka till efterrätt. Det är verkligen toppen att komma hem till en god hemlagad middag! Nu är det bara plugg som gäller!


Dagens köp!

Dagens köp!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0