pure morning

FAN VA LYCKAT OCH AS BRA DET VAR!!!!!!!

när vi kom ner till hässleholm checkade vi in bilen på festivalparekeringen. sen ringde vi upp grabbzen och satte oss utanför och drack öl och lyssnade på asa mkt placebo, det var sol och alla var pepppppppade till tusen. konserten var SJUKT JÄVLA BRA! stod längst fram och nu har jag ont i kroppen och stora blåmärken, men det gör ingenting, så jävla asa mkt värt det!

efter konserten ville jag komma in på campingen så jag kom på den super bra idéen att krypa UNDER staketet.. så ja, jo jag gjorde ju det. rullade typ ner för en backe och ner i en bäck men det gick bra ändå. hittade folket efter mycket om och men. sen var det bara efterchill med en öl och soluppgång. mys och en hel del skratt :)

idag vaknade jag seeent och det var varmt och jag hade sovsäcken upp till haakn och ala kläder på mig. började iaf dagen som man alltid gör på festival, med öl. sen skulle vi ju åka hem och så men bilen startade inte så det blev ännu mer öl och massa skojj med sjuka vakter och söta peeps.

precis kommit hem nu, ska bara duscha och fixa mig sen blir det nog en liten runda på stan. inte för sent dock för imorgon är det studentbal! :D
kommer bli asa bra!


PUSS!!

(bilder kommer senare)



såååå stort

NU ska jag gå hem till jenni babe och sen kommer arber dit vid tre och då ska vi åååååka! snackade med en festival-glad matte darling innan, han verkade fett nöjd och de ska försöka smuggla in oss på campingen. liiite trist att slagga i bilen.


aja. nu har jag suttit och lipat, grattat, darrat och fnissat hela morgonen. NU GÄLLER DET!




see u tonight darlin'

hoho hihi haha

hoho, somnade visst klockan åtta igår. i soffan. såklart. 
idag har jag MASSSSSSOR att fixa! ska skriva prov klockan två, och vi ska åka vid tre! innan dess måste jag fixa. måste fixa solbränna, naglar och typ.. kläder! och öl till Siesta!

jag vet en sak som redan är fixad, det är PEPPEN! shit måste ju skriva ut min biljett också!
fixa fixa fixa fixa!

SOULMATES

fan vad jag plågar mig själv. sitter och kollar på klipp ur konserten i paris och dör. jag dör för att jag verkligen sannerligen kommer DÖ imorgon. på riktigt alltså. detta kommer bli så sjukt. blir det häftigaste på riktigt riktigt länge, om inte någonsin.

just nu känner jag typ såhär;

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
IHHHHHHHHH HIHIHIHIHIH
HOHOHOHOHOH
^HAHAHAHHAHAHA
ihhhhhhhhhhhhh *GRÅTER*
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH


det pirrar i hela min mage och jag känner känslan i hela kroppen, till och med i tårna. detta blir awesome.

jenni jag älskar dig du är bäst och finast kommer du ihåg när vi låg i på golvet i mattes källare och kollade på Soulmates never die konserten och vi hade en brasa i vedstan och det var mitt i natten och vi hade druckit öl och vi grät till musiken och pussades och lovade att älska varandra alltid och att vi någon gång skulle se placebo live innan vi dör och vet du, THIS IS IT! IMORGON GÖR VI DEN KVÄLLEN RÄTTVISA!


sture på stan, dag 1

vaknade åter igen upp i soffan, smått förvirrad med smink i hela ansiktet och historiaboken på magen.
idag är det sture på stan, skittråkigt. jag har satt upp mig på förmiddagspasset (antar att jag är sjukt försenad) och det innebär att jag ska sitta framför en dator i skolan och redigera alla bilder som kommer in från fotograferna i stan. faaaan va trist jag vill inte. jag måste verkligen lägga mig i ett solarie idag, har inte solat en enda gång och det är bal på söndag! vill inte gå där vit som ett lakan ju!

jenni babe kommer hit senare ikväll så ska vi kolla på placebos konsert Soulmates never die live från Paris. Jag kollade på den igår, första gången på länge, och jag tror att det var först då jag förstod att det där ska jag få se live. IMORGON! jag satt och grät i ungefär två timmar och hela mitt hjärta höll på att gå i tusen bitar. det kommer bli det bästa på så jävla länge.

sååå, nu måste jag dra. vil inte vill inte vill inte vill inte.

håh!

det har varit en bra med hektisk dag! jag och farmor käkade lunch på bar mezzo, super gott var det. sen körde hon mig till sannarp där jag skulle göra mitt muntliga cambridge prov. det gick nog helt okej, kändes iaf inte alltför skit tungt. sen åkte vi tillbaka till stan, jag köpte skorna det första jag gjorde. sen gick vi till MQ där jag provade klänningen igen.. men hittade en annan som jag tyckte var mycket snyggare och som var 500:- billigare! åh va glad jag blev. köpte även armband och halsband till både balen och studenten. sen kaffe och kaka på broktorpsgården, gallerivakt med annika och sedan buss hem. när jag kom hem provade jag att ha skorna tillsammans med balklänningen och vet ni, det funkade asa bra! så jag behöver inte köpa ett par skor till balen också! GLAD TJEJ!
sen gjorde mamma min favorit maträtt och jag är övertaggad och typ lika pepp som jag var imorse.

nu ska jag plugga historia tills jag dör. prov imorgon. admir kommer hem och jag ska egentligen med honom när han tatuerar sig men jag vet inte om jag hinner pga jävla historiaprov. borde iaf beställa tid för min. kollade på lilla berlin idag hur lång väntetid dom har där och hon sa att om jag bokar nu snart får jag tid inom två veckor. någon som vet hur bra dom är?




kass bil, men ändå


pepp-tjej

somnade som en sten i soffan igår, ganska skönt men var sjukt förvirrad när mamma väckte mig vid 9 imorse. somnade om och vaknade halv tio av att mamma ringer och säger att jag ska göra Cambridge examen idag. det hade ju jag typ glömt bort helt ju. men det är den muntliga delen och det tar inte mer än en kvart ungefär så det är lugnt. känns som att dagen iaf kommer bli bra. farmor kommer hit och hämtar mig nu så ska vi in till stan och käka lunch, sen kör hon mig till sannarpsgymnasiet så att jag får provet gjort. sen åker vi tillbaka in till stan och handlar saker. ska bli sjukt kul, jag undrar vad hon kommer tycka om skorna. tror att hon kommer säga att de är på tok för höga och att jag kommer se ut som en slampa. haha.

mellan klockan fyra och sex ska jag och annika vakta galleriet så kom upp och titta på utställningen om ni har vägarna förbi! sen ikväll ska jag bara plugga som en idiot. har fortfarande massvis att göra men det vet alla redan så jag ska inte bitcha om det i detta inlägget.

åh jag är så sjukt peppad på allt idag! nya kläder, placebo(!!!), balen, studenten, london, liiivet!

och för övrigt så vill jag att alla ska veta att london resan är bokad och klar nu!!!!!!

so long fuckers!






well well well

nu har jag satt ett till kryss och är med det lilla kryss helt klar med min arl kurs. känns sjukt bra.
nu är det BARA 18 saker kvar att göra. ahha jag kommer seriöst dö.

det är tur att jag har placebo att se fram emot just nu. och balen. men allt det där gör mig ännu mer stressad.

i was never faithful
and i was never one to trust
bordelining schizo
and guaranteed to cause a fuss
i was never loyal
except to my own pleasure zone
i'm forever black-eyed
a product of a broken home
black eyed




wacko black-eyed övertrött

massa fixat, lite kryssat!

fan vilken jävla dag jag har haft. vaknade försent såklart och såg att jag inte hade busspengar så jag kom inte iväg till den tiden jag trodde och jag blev stressad. tog mig iaf till skolan och fixade bilderna till utställningen. sjukt stressigt då jag var i skolan klockan halv två och vi öppnade venissage klockam fem. det gick bra iaf och jag och annika släpade på skålar och popkorn maskiner in till galleri norreport och började hänga upp bilder och fixa fint. det kom ganska mycket folk faktiskt och jag tycker själv att utställningen är bra, kom och kolla om ni har tid när ni är i stan!

smet därifrån en stund med annika för att kolla skor till balen samt studenten. jag hittade världens snyggaste student skor på bianco som jag ska köpa imorgon. de kommer bli perfekt med klänningen jag hittade på MQ en timme senare när jag var med jenni. skorna är svarta med typ 12 cm smaaal klack, två breda rämmar över anklarna med stora guldspännen. klänningen är typ vit och ser ut som en prinsessklänning. kommer bli asa snyggt med typ svart/guldiga smycken till (hittade även det på MQ). jag är GLAD.

hittade dock inga balskor typ.. och balen är på söndag. ska träffa farmor på lunch och shopping i stan imorgon så då gäller det för mig att hitta både skor, väska och smycken för sen kommer jag inte ha tid. ska boka placebo biljetten ikväll med. fan va pengar det går åt detta nu. men men, det kostar att vara vara snygg och ha kul!

nu ska jag plugga hela natten igen, har bara satt ETT kryss på listan idag men det är för att det tagit så mkt tid med utställningen och sånt. 19 saker kvar nu, pust.

(jenni babe, FAN VA FUL JAG BLEV)

4 x

nu har jag ytterligare två kryss, så än så länge är det 4 kryss idag. nu har jag 20 saker kvar. jag är super hungrig, fått i mig två mackor på hela dagen.. den här stressen gör att jag får ont i magen och blir trött och inte alls sugen på mat. nu känner jag mig iofs lite lugnare och då kommer hungern krypande. maaaat.

jenni var här en stund innan, vi satt på trappan i solen och pratade om våran fantastiskt roliga lördag och om hur fantastiskt asa roligt det kommer bli på fredag. vi har lite problem med hur vi ska komma fram och tillbaka dock. får försöka lösa det på något sätt. fungerar inte riktigt med tåg då det är så jävla dyrt och biljetten till konserten kostar 550:-
har inte riktigt råd att lägga ut typ 1000:- på fredagen.. har fan bal på söndag ju! måste fixa massa innan dess. skor, väska, smink, smycken >.<

har iaf en klänning.. och två snygga baldejter!

it's in your reach, concentrate

ganska effektiv morgon än så länge. har satt två kryss på min "att göra"- lista. nu är det bara 22 saker kvar att göra >.<
måste verkligen in till stan också snart, måste köpa skor och väska till balen som är på söndag. vill träffa min farmor också så hon ska med och vara smakråd.

idag ska även siesta endags-biljett inhandlas! ligger i min säng med pluggböckerna och laddar med massa placebo, bara 4 dagar kvar sen kan jag sätta ytterligare ett kryss, men detta kryss på min bucketlist. se placebo live.



trött tjej med lång att göra-lista

pepp

nu ligger jag i soffan och pluggar. jag är ganska trött men ändå hyffsat pepp. kan bero på att jag hade en sjukt rolig kväll igår. haha jag har typ suttit hela dagen och garvat åt saker som hände igår, jävla kul människor man träffar ibland alltså. hoppas hela sommaren kommer vara full med lika roliga kvällar.

funderar på att lägga ner böckerna nu och sätta på lite gossip girl istället. eller kanske one tree hill. eller desperate. åh.
ska föresten boka tid för min tredje tatuering på torsdag! kommer bli asa bra och jag hoppas verkligen att han har tid innan den 1 september!

blir mitt motto på underarmen/handleden typ.

pain is temporary
glory is forever


jag och jason har suttit och placebo peppat ungefär hela dagen. DET KOMMER BLI FAWKIN AWESOME!
på fredag gäller det.





sol sol sol

har precis suttit på trappan i solen och snackat med matte. alltid trevligt.
nu är det bara plugg som gäller hela kvällen. ska egentligen hem till min mentor på grillning ikväll men jag vet inte om jag hinner egentligen. måste fota och skriva historia arbete.

jag är hungrig och vill att mamma ska komma hem och laga mat till mig. typ nu.

nyvaken

ganska nyvaken tjej. har precis plockat undan i vardagsrummet och i köket, bara dammsuga kvar nu. lovade mamma att et skulle vara fint när hon kommer hem. får se vad hon tycker >.<

jag tror att min klass ska grilla hos våran mentor ikväll. utbytesstudenterna från spanien, tjeckien och italien har kommit idag så man måste väl infinna sig där och vara trevlig. ganska mysigt ändå :)

erase and rewind

det var en bra kväll.
skratt
tårar
missförstånd
tjat
blod
mys-känsla

det var fint ändå, jag diggar er.

pepp

sitter hemma och har asa bra peeps här.
ska snart in till stan och leka allan ballan.
ikväll älskar jag alla!





jenni, söt-ludde och jag

under pressure

nu sitter jag på min trappa i solen och njuter. musik och drink. väntar in lite peeps.
ibland är livet ganska okej ändå.

tar studenten om tre veckor.
läntar härifrån. vill till nya städer, träffa nya människor.
människor som inte vet vem jag är eller som har bildat en uppfattning om mig som de inte kan ändå på.
nya platser och nya äventyr
ge mig london
nu

9 to 5

kul kväll igår. massa trevligt folk hos alex, god mat och bål. åkte in till stan vid 11 och drog med mig ammi och redhead hem till auntie mimmi (kär vän till familjen) där vi tog ett glas vin och åt sushi och lyssnade på massa bra musik. det var mycket trevligare än att gå ut. tog ändå en liten runda när vi gick därifrån sen ville jag hem. isak hämtade (som vanligt) och vi drog hem till rickard där det kollades på Saw. sen körde isak hem mig.

haha nu när jag tänker efter var kvällen igår ganska sjuk alltså. men trevlig. haha.
jag ska försöka laga min lilla kamera så att jag kan börja ta bilder när jag är ute.
lite tjaffsigt att släpa runt på systemkameran.

nu ska jag snart pallra mig ur sängen och fixa lite frulle. sen ska jag städa på mitt rum. man kommer faktiskt inte in här typ, det ligger för mkt saker i vägen för dörren. stääääääda.

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. hade varit kul att ha en riktig utgångskväll, det var ett tag sen. de senaste gångerna har jag bara varit en snabb vända i stan sen hittat på någonting annat.

obcesion

vaknade vid halv två idag. har varit helt slut på senaste så det var skönt att få sova ut ordentligt. ikväll är det mys och utgång på g. michael kommer snart hit och hämtar mig så ska vi till eurostop. jag måste köpa lite smink och kanske nån klänning eller ett par skor. det var ett tag sen nu. sen ska vi käka lite mat och snacka skit. jag saknar mina kaniner.

overkill

jenni kom hit innan. vi drack lite öl och skrattade. det var mys.
åkte in till stan och tog en öl med snygg natha. det var också mys.
nu sitter jag hemma och lyssnar på elvis och wham och önskar att någon var här,
någon som kunde digga till musiken med mig, eller bara prata. kanske utan att digga.


You put the boom-boom into my heart
Jitterbug into my brain



jag och jenni pen
jag och jenni pen

seg

plåtningen igår gick ju sådääär kan man säga.

jag och amelie hade iaf trevligt ute på Salt. sen åkte vi in till stan och drack drinkar på cafeet, också det mycket trevligt. sen blev jag trött och hängde med isak och nicke istället.
idag är jag trött och seg. blev retad och mörbultad hela morgonen. tnkz guyyys.

jenni ringde nyss, hon kommer nog hit om en stund. sen får vi se vad som händer ikväll. hade tyvärr ingen kamera med mig igår men jag kan lova att vi var snygga.

plåtning

nu sitter jag i skolan och väntar på annika som är seeeen.
vi ska fota några modeller som är med i modevisningen på sture idag. jag är egentligen ledig!
hoppas på att vara klara här vid 1. då ska jag och mamma hämta möbler så att jag kan få ordning i mitt rum och slipper sova bland kartonger. sen kommer amelie hem till mig och vi ska göra oss snygga för tylösand. har dock ingenting att ha på mig. varken på kroppen eller på fötterna.

kallt och mörkt

detta känns verkligen deppigt.
sitter fortfarande i mitt rum, som för övrigt är så stökigt att man bara kan öppna dörren ca 30 cm för att slinka in.
jag sover bland tvätt, skolböcker och väskor. jävla röra. har inte ens en lampa här inne så det enda ljuset jag har är det från laptopen. lagom opepp. imorgon ska jag och mamma åka och köpa möbler så ska jag fixa här inne under veckan, är ledig till på måndag.

viktor ställde en stege upp till min balkon innan men jag är för rädd för sånt. började skaka i hela kroppen och blev helt snurrig av att tänka på att klättra ner. den står kvar där, tittar in på mig genom fönstret och hånar mig. messade precis nicklas. tycker han kan komma hit, klättra upp för stegen och sitta ute på balkonen och prata med mig.
jag är ledig imorgon men måste till skolan ett par timmar för plåtning. sen ska jag träffa amelie och vi ska på säsongens invigning av salt ute i tylösand, ska bli mysigt. skumpa och god mat. skönt med lång helg. jag och nicklas försöker styra upp något på torsdag, vi är sugna på lek och lite alkohol. kubb och öl kanske?

precis som i kalle anka

åhh jag blir så trött.

viktor (mammas pojkvän) bestämde sig för att måla om trappan till övervåningen nyss.
han började från trappsteget högst upp och målar sig nedåt.. så att han inte ska bli fast här uppe sen..
det är ju bara det att JAG ÄR HÄR UPPE!
han glömde kolla så att jag inte var på mitt rum!

gick precis ut ur rummet och då har han målat halva trappan.
han sitter och as garvar där ute nu.
jag som skulle tvätta och sen åka hem till amelie men nu, nu sitter jag här!
INSTÄNGD!



där viftar hans hand med målarpenseln. det lilla aset.

skola

sitter i skolan på fotolektion. har precis blivit intervjuade och fotograferade av både hallandsposten och laholms tidning.
bara för att vi är bäst och vann lilla journalistpriset och har därmed gjort sveriges bästa skoltidning.

jag är trött idag.
trött på att gå upp, trött på skolan,
trött på att komma hem, trött på att plugga,
trött på att gå och lägga mig, trött på
att vakna osv.

studenten är om tre veckor.
jag och mamma planerade min studentskiva igår
ungefär mellan 70 - 90 pers bjudna.
fullt ös.

gjorde iaf mitt muntliga nationella tal i svenska b idag så nu är jag klar med den kursen också.
mvg


så jag måste välja mellan mig och henne
och dig och honom?

it's nothing but a heartache

har inte orkat blogga på ett bra tag, har inte vågat för
det finns för många ord och för många tankar i mitt huvud som
väntar på att få komma ut. jag vill ha kvar dom där inne precis som jag ville
ha kvar dig, och dig. och dig.
det var en underlig känsla att få hjärtat sönder trasat,
jag trodde att hela jag skulle gå sönder. men jag går inte sönder, jag står upp nu.
att få hjärtat krossat och att krossa hjärtan, det har jag gjort
en gång för mycket nu
aldrig mer krossas, aldrig mer krossa

som en vän sa till mig innan idag
tre krossade hjärtan på tre veckor,
det är bara du som lyckas denise

som samma vän sa till mig innan idag
det är helt otroligt, du och din dramatik


jag och dramatiken går hand
i hand. tre värkande
hjärtan och en gnutta dramatik.


Fredag

Som vanligt vid den här tiden på fredagar sitter jag på multimedia lektion med annika. vi har inte gjort någonting alls idag och ska egentligen vara klara med vårat bildspel. får fixa det nästa vecka! ska möta mammi i stan sen, vi ska käka lunch och mysa. antagligen blir det sushi, så sjukt nice!

idag fyller elina 19 bast, ska hem till henne vid 18.00. vi ska käka middag där hela gänget, dricka vin och kolla på hockey! hoppas att någon anna är med mig på hockeybiten, mitt största hopp är robert!



gooooott :)

seger

bra jobbat tre kronor, semifinal nästa!
nu går jag snart och lägger mig, hoppas att jag kan somna trots fullmåne.



semifinal


VM

snart dags för hockey, fint som fan. heja heja heja!

teenage angst

allt gick bra, skönt som fan. har varit orolig tjej ett tag.

tog en fika med london-gänget efter skolan. det var mysigt och vi hade kul, trots att jag nog inte är den roligaste bruden att hänga med just nu. jag vill till london nu, bort härifrån. finns dock många man kommer sakna.

ikväll måste jag verkligen plugga. har inte blivit så mkt av det den senaste veckan, har helt enkelt inte orkat och har haft annat att tänka på. nu börjar det verkligen dra ihop sig och jag har alldeles för mycket att göra. och jag gör alldeles för mycket som jag inte borde göra. det är på gott och ont det där.

borde försöka få ordning på mitt rum också, världens kaos.



hej prylar


säng ^_^

andas

jag har problem med andningen
det känns som att jag inte kan fylla mina lungor tillräckligt för att ta ett djupt andetag
om jag försöker tillräckligt länge kan det ibland fungera och jag kan sucka ut, djupt
då känns det bra, bara för att bli värre igen efter några få andetag.
jag kallar det ångestandning


jag är nervös. två timmar kvar.

det var den sommaren och dom månaderna. förlåt.
hejdå M.

RSS 2.0