break my bones, cut my wings. nothing hurts but you.

fick mitt schema idag, börjar jobba på tisdag. ska jobba i battersea rise i clapham. det kommer ta mig en evighet att komma hem på nätterna och jag måste ta tre olika bussar men det blir nog okej. tre av tjejernas familjer är här just nu, de verkar glada. pratade med mamma innan, saknar henne men dom kommer hit innan jul och hälsar på. vet inte när jag kan komma till sverige, det blir iallafall inte innan nyår. känns både skönt och jobbigt, hade antagligen varit tungt att åka tillbaka hit efter ett besök hemma men jag saknar er. vi har köpt nytt hus, familjen. en stor villa i sjukhusbacken. nästa gång jag åker till halmstad kommer antagligen vara för att packa ihop mitt liv jag lämnade där. känns sådär. just nu känns egentligen allting sådär. jag vet inte hur jag ska orka ta itu med vissa känslor och om det är dags nu eller om jag ska vänta lite till för att se om det går över, folk säger att det går över tids nog men jag vet inte. känns som fel väg att gå men jag är helt enkelt inte tillräckligt stark för att orka ta tag i det. inte nu, kanske aldrig någonsin tillräckligt stark. det har nog med vilja att göra egentligen, jag har nog helt enkelt inte viljan.
jag vill inte.i'm hanging on another day
just to see what you will throw my way
and i'm hanging on to the words you say
you said that i will be ok

i'm falling apart
i'm barely breathing
with a broken heart
that is still beating


so i'm holding on
i'm holding on
i'm barely holding on to you

i am damaged at best, like you've already figured out

i gave you the best that i had

jag sitter på bussen hem klockan sju på morgonen och kan inte göra annat än att trycka in hörlurarna i öronen så hårt det går för att slippa höra något annat än musiken. måste pressa in hörlurarna så hårt det går. då slipper man allt det andra som är skit jobbigt. man orkar helt enkelt inte med skiten.

so long sweet summer
huh

the beautiful people

intervjun gick nog bra, jag har ett trial shift där imorgon kväll och får, beroende på hur det går, veta om jag får jobbet efter det. lite spännande är det allt. idag ska vi ut, grodis kommer snart hit och jag antar därför att kvällen kommer bli spexig. vi börjar på the worlds end och jobbar oss sedan ner till underworld skulle jag tro, lär bli kul. just nu sitter jag och väntar på folk, det är bara jag och ett stycke sjukt par (frida och johan) som ligger och har feber i soffan som är hemma. lampan i vårat rum är förstörd, det är mörkt. jobby.

and tonight we're singing our london anthem:

en tår på tanden för vårt utseendes skull
en tår på tanden för vår skönhet
långt så mycket vackrare är du när jag är full
en tår på tanden för vår skönhets skull
skål

två tår på tanden för vår styrkas skull
två tår på tanden för vårt mod
alla starka karlar blir som höns när jag är full
två tår på tanden för vårt hjältemod
skål

tre tår på tanden blott för det är gott
tre tår på tanden för vår smak
och är det inte gott så är det vått,
det är alltid nåt
tre tår på tanden för vår goda smak
skål

fyra tår på tanden utan något vettigt skäl
skål

fem tår på tanden för att livet är kalas
fem tår på tanden tralalaaa!
supa, slåss, och svärja, kurtisera, slå i kras
fem tår på tanden tralalala la
skål

sex tår på tanden för min själ, jag är en hund!
sex tår på tanden ohhhhhhh!
här ska alla vaka här ska ingen få en blund
sex tår på tanden för en smutsig hund
skål

sju tår på tanden, du skulle ju bara ta en!
sju tår på tanden, säg hur gick detta till?
men det finns inga skäl att sörja vi börjar om igen
sju tår på tanden om du bjuder till

en tår på tanden för vårt utseendes skull
en tår på tanden för vår skönhet
alla är så vackra
jag är vacker
jag är full!
en tår på tanden för vår skönhets skull
skåli just want you too know who i am

så, all in all har det varit bra sen sist. gick ut med bra betyg och har fixat en arbetsintervju på en cool cocktailbar imorgon. har haft fint sällskap här i några dagar, har varit bra. nu känns det konstigt att gå tillbaka till det normala, fick ont i magen innan och det slutade med att jag gick ut och drack öl. det är väl okej det med egentligen. hade inte lust men efter ett tag så blir det mest att man hänger med i svängen, en öl till, en cigg, trevligt sällskap, london etc.

vill komma hem till halmstad snart. har hittat en resa i början av november som jag gärna vill ta. då kan jag fira min gammelfarmors 90-årskalas, träffa min släkt, min farmor och så. allt beror på hur det går på intervjun imorgon, får jag jobbet är det inte stor chans att jag får ta ledigt så snart. jag saknar mina vänner, de som inte är här. malin, jenni, matte. saknar min familj.

it's you that i want so,
please

hit the road jack

händer mycket nu, bloggar om allt när jag har tid. ska snart möta jason :)


crawling on your knees towards it

vet inte vart den här dagen tog vägen. gick upp på tok för jävla sent i morse, fick stressa för att inte komma för sent. blev svettig och sur. sex timmar i skolan bara flög förbi och innan jag visste ordet av det var jag på väg hem, svettig och stressad och sur igen. jag hatar att ta mig hem från baren, det är inte särskilt långt, 4 tubestationer. men det är folk överallt, jag är trött och behöver energi, släpar på böcker och hostar på folk i tunnelbanan.
jag undrar vad som egentligen är felet med min förkylning. har varit sjuk sen jag kom hit, i flera jävla veckor nu. jag har inte kunnat känna smak och lukt på jag vet inte hur länge och jag hostar upp mina lungor snart. jag kanske behöver sova, kanske behöver medicin. en wiskey? ligger just nu och hostar på stackars lollo. hon vaknar flera ggr per natt och frågar hur jag mår, vad det är som händer. men det vet hon inte om för hon gör det i sömnen. fint.

imorgon skriver jag slutprov. orkar inte vara nervös, får lita på att det går bra. ser fram emot när det är slut på torsdag. vi ska träffas på en cocktailbar i soho, dricka några drinkar och sen käka middag. vi ska få våra diplom av vår lärare, antagligen bli fulla och fira att vi fixat några veckors intensiv cocktailutbildning. det har varit super kul men jag vill börja jobba nu, slippa plugga, tjäna pengar. börja med teatern igen!

ska också bli skönt att kunna göra saker på dagarna, inte komma hem på kvällen och åka på förmiddagen. inte bara ha lördagar och söndagar att göra saker på, då är man trött, dagen efter, seg och vill sova. denna helgen ska jag ta mig ner till camden lock, jag vill köpa smycken, kolla på folk. hålla handen. tycka om.


remember me through flash photography
and screams
remember me, special dreams

känner lycka

ligger i min säng och kan inte sova. louie är hos marco, det är tomt och jag är själv här men jag känner mig inte ensam. du kommer hit på lördag och ikväll kan inte ens mitt knäpptysta, nedsläckta rum få mig att känna mig ensam. på ett sätt är du redan här och det pirrar i min mage.

all of london sing

idag fick vi igång vårat bredband så jag är tillbaka i cybervärlden

what's new? inget egentligen, gör mina prov i skolan på onsdag och torsdag sen är jag helt klar med kursen. får väl börja söka lite jobb sen. måste ringa teaterskolan också.

vi har det bra här, jag tror inte att jag på riktigt kan säga att detta känns som hemma ännu men jag hoppas att det kommer göra det tids nog. jag skypade med hela familjen tidigare idag, de var fina och glada och skrattade. jag var ensam hemma och när vi lagt på förstod jag hur mycket jag saknar dom, hur mycket jag saknar våra middagar som spårar ut i stora disussioner, hjälpa mamma med maten, dricka vin och prata historia när mimmi och staffan kommer över på helgen. jag satt hemma ensam i min säng, trött efter två dagars festande, och pratar med min fina familj som ganska snart var tvugna att lägga på för de skulle precis äta. tillsammans, i vårat gula villa villekulla hus med tända ljus och den vanliga stämningen. jag saknar den stämningen. och jag saknar min mamma, min fina fina bästa mamma som inte kunde sluta garva högt när vi pratade, hon tyckte det var fantastiskt att vi kunde kolla på varandra och prata över datorn. och hon bara skrattade, så glad och fin.


du fina tjej som luktar som havet, jag läser din blogg och blir orolig för dig. du vet hur jag är, mindre men storasyster. vill vara där nu och krama dig och klappa och viska i ditt öra att det är okej och att allt blir bra för det måste bli det. så som du satt med mig i flera timmar nere vid nissan precis innan jag åkte, du tröstade så fint och jag mådde så mycket bättre efteråt för det gör jag alltid efter du tröstat. och jag känner just nu att du kan behöva kärlek från din syster och jag skickar massvis till dig hela tiden, från ett lejonhjärta till ett annat du vet.

RSS 2.0